Markkinoi yritystäsi profiloiduilla tuotteilla

Tehokas tapa markkinoida yritystäsi on tuoda yrityksesi nimeä ja brändiä esille ihmisten arjessa. Liikelahjat ovatkin oivallinen markkinointitapa. Monet yritykset antavat liikelahjoja asiakkailleen, sidosryhmille ja työntekijöille. Liikelahjat ovat yksinkertainen ja tehokas tapa muistuttaa yrityksestäsi. Liikelahjoja on tarjolla laidasta laitaan, aina perinteisistä kynistä villasukkiin ja elektroniikkaan, vilkaise netissä mitä kaikkea on tarjolla.

Jouluna kannattaa muistaa asiakasta ja sidosryhmiä

On hyvän tavan mukaista antaa jouluna liikelahjoja asiakkaille ja sidosryhmille. Siinä voidaan samalla toivottaa hyvää uutta vuotta ja kiittää kuluneesta vuodesta. Oikein ja harkinnalla valittu liikelahja syventää liikesuhdetta ja tuo vastaanottajalle hyvän mielen. Täältä voit katsoa ohjeita yrityksesi markkinointiin.

Yleensä ihmiset pitävät siitä, että joku muistaa lahjalla. Vähintäänkin jouluna olisi tärkeää muistaa asiakkaita ja sidosrymiä. Perinteiset joulutervehdykset herkkukoreineen ja jouluherkkuineen piristävät mieltä, mutta eivät välttämättä erotu kovinkaan paljon muista lähetetyistä joulutervehdyksistä. Siksi jouluisen liikelahjankin personoiminen vastaanottajan mukaan kannattaa.

Oikean liikelahjan valitseminen

Liikelahjan valitsemiseen kannattaa käyttää hetki aikaa, vilkaise netissä mitä kaikkea on tarjolla. Jos asiakasyrityksesi on kauneudenhoitoalan myymälä, jossa suurin osa työntekijöistä ovat nuoria naisia, kannattaa harkita erilaista lahjaa, kuin keski-ikäisten miesten insinööritoimistoon. Katso netistä enemmän markkinoinnista.

Arvokaskin lahja väärin valittuna voi olla epäonnistunut ja kääntyä jopa itseään vastaan. Mikäli olet epävarma lahjan suhteen, niin kannattaa valita tyylikäs, mutta neutraali liikelahja. Ylipäätään liikelahjan valintaan kannattaa käyttää aikaa ja resursseja, sillä oikein valittuna liikelahja takuuvarmasti muistuttaa antajastaan vielä pidemmänkin ajan päästä.

Kenton Schneider V